Agravia

Πώς η Τεχνολογία Βοηθά στην Προώθηση της Ανάπτυξης

Προώθηση της Ανάπτυξης

Η ομπρέλα των ιδιοκτητών και συνεργατών της CMI Orchards χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής από τον οπωρώνα έως τις εγκαταστάσεις συσκευασίας.

Ένα παράδειγμα αυτής είναι το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε οπωρώνες για την παρακολούθηση των επιπέδων υγρασίας του εδάφους σε διαφορετικά υψόμετρα. «Αυτή η ψηφιακή παρακολούθηση παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη θερμοκρασία, την υγρασία του εδάφους και την ταχύτητα του ανέμου στο τηλέφωνό μου. Αυτό βοηθά στη διατήρηση του κατάλληλου μεγέθους των φρούτων και μειώνει τις ασθένειες και τα απόβλητα στα οργανικά μας μπλοκ», εξήγησε ο Mike Robinson, συνιδιοκτήτης του Double Diamond Fruit.

Άλλα παραδείγματα περιλαμβάνουν:

    Οι ιδιοκτήτες και συνεργάτες της CMI Orchards έχουν επενδύσει σε υπερσύγχρονα μηχανήματα διαλογής στα υπόστεγα συσκευασίας τους. «Βαθμολογούμε και μεγέθη κεράσια οπτικά, τραβώντας φωτογραφίες κάθε κερασιού από πολλές γωνίες κάμερας, κάτι που μας επιτρέπει να αναλύουμε τη σταθερότητα και την ποιότητα», εξήγησε ο Robinson.

    Η McDougall & Sons πρόσθεσε πέντε ρομποτικά γεμιστικά δίσκων στις γραμμές συσκευασίας της πέρυσι. “Τώρα εκτελούμε σταθμούς συσκευασίας που χρησιμοποιούν ρομπότ για να τοποθετήσουν τα φρούτα σε δίσκους μετά την ταξινόμηση και ταξινόμηση. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την παράσταση », εξήγησε ο Bryon McDougall, συνιδιοκτήτης της εταιρείας.

    «Λόγω της αναμενόμενης αύξησης της ζήτησης των καταναλωτών για την αγορά συσκευασμένων φρούτων, έχουμε αναβαθμίσει τα συστήματα συσκευασίας μας. Το αυτοματοποιημένο σύστημα συσκευασίας σακουλών ζυγίζει αυτόματα, επισημαίνει και σφραγίζει τα φρούτα για να περιορίσει τον χειρισμό πριν από την πώληση », εξήγησε ο Marc Spears, συνιδιοκτήτης της Pine Canyon Growers. «Οι αγοραστές φαίνεται να αρέσουν στις ανέσεις που προσφέρουν οι σακούλες και η συσκευασία με αυτόν τον τρόπο προσφέρει πλεονεκτήματα από την άποψη της αποδοτικότητας της συσκευασίας.

    “Προς το παρόν εξετάζουμε μια αναβάθμιση στη διαδικασία ελέγχου ποιότητας και εξετάζουμε τεχνολογία που θα μας επιτρέψει να κάνουμε καλύτερη δουλειά για την πρόβλεψη μεγέθους και βαθμού στο σύστημα αποθέματός μας”, πρόσθεσε ο Spears. «Ο τελικός στόχος είναι να αξιοποιήσουμε την καινοτομία και την τεχνολογία για να παράγουμε προϊόν για τους πελάτες μας και να διασφαλίσουμε τη μέγιστη απόδοση για τους καλλιεργητές μας.

    «Χρησιμοποιούμε το όζον στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης για να βελτιώσουμε περαιτέρω την ποιότητα. Με την αυξανόμενη εστίασή μας στα οργανικά, η αποτελεσματική χρήση του όζοντος αποτελεί σημαντική προσθήκη στη διαδικασία αποθήκευσης. Παρατείνει τη ζωή του καρπού », εξήγησε ο Brandt Fritz, διευθυντής παραγωγής της Columbia Fruit Packers. «Παρακολουθούμε συνεχώς τη νέα τεχνολογία και την καινοτομία και δοκιμές με βάση αυτό που πιστεύουμε ότι θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας. Η χρήση της τεχνολογίας μας επέτρεψε να αυξήσουμε την αποδοτικότητά μας, να μειώσουμε το κόστος και να συμβαδίσουμε με τη ζήτηση των καταναλωτών. “

    «Στην Yakima Fruit, η αλλαγή των προτιμήσεων των καταναλωτών και η ανάγκη διατήρησης ενός ανταγωνιστικού σημείου τιμής μας οδηγεί να αναζητήσουμε νέα καινοτομία που μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε την ποιότητα», εξήγησε ο Mike Wilcox, συνιδιοκτήτης της Yakima Fruit. «Πολλές από τις αναβαθμίσεις της τεχνολογίας μας καθοδηγούνται από τη ζήτηση των καταναλωτών και προσπαθούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα με θέσεις εργασίας εντάσεως εργασίας. Για παράδειγμα, εξετάζουμε αυτήν τη στιγμή ένα νέο σύστημα παλετοποίησης που θα παρέχει αποδοτικότητα στοίβας και αποθήκευσης.”

Λέξεις-Κλειδιά:

Παρόμοια άρθρα