Agravia

Οι Κυριότερες Βιομηχανικές Ποικιλίες Ροδακινιάς

Βιοχμηχανικές Ποικιλίες Ροδακινιάς

Στο παρακάτω πίνακα αναφέρονται οι κυριότερες βιομηχανικές ποικιλίες ροδακινιάς που καλλιεργούνται στον Ελλαδικό χώρο.

Σχήμα Καρπού κανονικό = Κ.

Σχήμα Καρπού σφαιρικό = ΣΦ.

Σχήμα Καρπού στρογγυλό = Σ.

Σχήμα Καρπού στρογγυλό – ελαφρώς πεπλατυσμένο = Σ.Π.

Σχήμα Καρπού πεπλατυσμένο = Π.

Μέτριες απαιτήσεις σε ψύχος = Μ.Ψ.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΡΠΟΥ ΣΧΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗ/ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
FERGOLD® 20-25 Ιουλίου 160-170 g Κ. Πολύ καλή και σταθερή ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ
FERCLUSE® Τέλος Ιουλίου 170-200 g Κ. Καλή και σταθερή ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ
FERLATE® Τέλος Αυγούστου Α ΣΦ. Καλή και σταθερή ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ
ΒO 94007127 20 Ιουνίου 180-200 g Σ. Μεγάλη Ωίδιο/Μ.Ψ.
ΒO 94007084 10 Ιουλίου 180-200 g Σ.Π. Μεγάλη Ωίδιο/Μ.Ψ
ΒO 84033009 15 Ιουλίου 180-200 g Σ. Μεγάλη Ωίδιο/Μ.Ψ
ΒO 94007003 15 Ιουλίου 150 g Σ. Μεγάλη Ωίδιο/Μ.Ψ
ΒO 94007067 15 Ιουλίου 150 g Π. Μεγάλη Ωίδιο/Μ.Ψ
ΒO 00020006 15 Ιουλίου 150 g Σ. Μεγάλη Ωίδιο/Μ.Ψ
ΒO 05017035 15 Ιουλίου 180-200 g Σ. Μεγάλη Ωίδιο/Μ.Ψ
ΒO 06025033 19 Αυγούστου 180-200 g Σ.Π. Μεγάλη Ωίδιο/Μ.Ψ

ροδάκινα

Λέξεις-Κλειδιά:

Παρόμοια άρθρα