ΑρχικήΑγροτικά ΝέαΠαραίτηση του...

Παραίτηση του Προέδρου ΟΠΕΚΕΠΕ

Το απόγευμα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου έγινε γνωστή η παραίτηση του προσωρινού προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Φάνη Παπά. Ο κύριος Παπάς είχε αναλάβει πρόεδρος του Οργανισμού πριν από τρεις μήνες. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε παραιτηθεί από την ίδια θέση και ο Γρηγόρης Βάρρας. Μέσα σε λίγους μήνες έχουμε τη δεύτερη παραίτηση προέδρου.

Παραίτηση Προέδρου ΟΠΕΚΕΠΕ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται ο κ. Παπάς να είχε συνταχθεί με την πλευρά του τεχνικού συμβούλου που ήθελε την ακύρωση του διαγωνισμού για την υποστήριξη της μηχανογραφικής βάσης του ΟΣΔΕ. Προωθώντας τη λύση της προσωρινής αλλά απευθείας ανάθεσης για 6 μήνες ή για έναν χρόνο του, του παραπάνω έργου στην εταιρεία που τα τελευταία 15 χρόνια, κατείχε μονοπωλιακά τη διαχείριση της μηχανογραφικής βάσης.

Η παραίτηση στην οποία υποχρεώθηκε, ουσιαστικά, ο κ. Παπάς, ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την αποκατάσταση της τάξης στον Οργανισμό και την ανάκτηση του ΟΣΔΕ από την υπεύθυνη αρχή ελέγχου των πληρωμών των κοινοτικών ενισχύσεων.

Γενικότερη επιθυμία είναι να βρεθεί πιστοποιημένη λύση για την περαιτέρω τεχνική κάλυψη του ΟΠΕΚΕΠΕ, πράγμα που σημαίνει ότι θα τρέξουν πολύ νωρίτερα οι πληρωμές των συνδεδεμένων και λοιπών ενισχύσεων.


Πρεπει Να Διαβασετε