Home Καλλιέργειες

Καλλιέργειες

Καλλιέργεια Μαϊντανού: Συμβουλές για Φύτευση

Καλλιέργεια Μαϊντανού: Συμβουλές για Φύτευση Ο μαϊντανός είναι από τα πιο αγαπημένα μυρωδικά που καλλιεργούμε στον κήπο αλλά και σε γλάστρα στο μπαλκόνι μας. Ξεχωρίζει...

Γιατί Είναι Σημαντικά τα Πλαστικά Εδαφοκάλυψης

Γιατί Είναι Σημαντικά τα Πλαστικά Εδαφοκάλυψης Οι τεχνικές καλλιέργειας που χρησιμοποιούν πλαστικό εδαφοκάλυψης είναι ευρέως διαδεδομένες σε όλο τον κόσμο λόγω των σημαντικών πλεονεκτημάτων τους...

Πορτοκάλι: Ο Βασιλιάς των Εσπεριδοειδών

Πορτοκάλι: Ο Βασιλιάς των Εσπεριδοειδών Τα πορτοκάλια (κιτρέα η σινική, citrus sinensis) είναι από τα πιο δημοφιλή φρούτα στον κόσμο και εμείς στο itrofi.gr θα...

Ηλεκτρική Αγωγιμότητα Διαλύματος 0,2% Λιπάσματος σε Νερό

Ηλεκτρική Αγωγιμότητα Διαλύματος 0,2% Λιπάσματος σε Νερό Παρακάτω παρουσιάζονται οι ηλεκτρικές αγωγιμότητες ενός διαλύματος 2 γραμμαρίων λιπάσματος σε 1 λίτρο αποσταγμένο νερό. ΛίπασμαECΝιτρικό Ασβέστιο - Ca(NO3)22.0Νιτρικό...

Η Καλλιέργεια του Μήλου Στρέφεται προς Πρώιμες και Βιολογικές Ποικιλίες

Η Καλλιέργεια του Μήλου Στρέφεται προς Πρώιμες και Βιολογικές Ποικιλίες "Όσοι θέλουν να φυτέψουν ένα νέο οπωρώνα μήλων πρέπει να εξετάσουν πρώτα τη θέση τους...

Γενικές Αναλογίες Αζώτου Φωσφόρου Καλίου NPK για Καλοκαίρι Χειμώνα

Γενικές Αναλογίες Αζώτου Φωσφόρου Καλίου NPK για Καλοκαίρι Χειμώνα Τομάτα (ώριμο στάδιο) NPK Καλοκαίρι10,21 Χειμώνας10,31,5-2,0Μαρούλι και άλλα φυλλώδη λαχανικά     Καλοκαίρι10,21 Χειμώνας20,32 Πηγή: Schwarz, M., Guide to Commercial Hydroponics, Israel University Press,...

Καλλιέργειες Υψηλής Τεχνολογίας η Βιωσιμότερη Λύση Παραγωγής

Καλλιέργειες Υψηλής Τεχνολογίας η Βιωσιμότερη Λύση Παραγωγής Σετ ερευνά που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι καλλιέργειες υψηλής τεχνολογίας αποτελούν...

Κάθετη Καλλιέργεια: Tips για την Αύξηση του Κέρδους

Κάθετη Καλλιέργεια: Tips για την Αύξηση του Κέρδους Πολλά είναι τα δεδομένα που πρέπει να λάβει κάποιος υπόψιν του στην δημιουργία μιας κάθετης καλλιέργειας. Tip 1:...